תרופה- קטוקונזול

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

11/04/2022 | 16:21 | מאת: הראל

שלום! רציתי לשאול כמה משפיע מינון של 0.5 מ"ג של DOSTINEX PO פעמיים בשבוע? כמה זה אמור להוריד את הקורטיזול? תודה גדולה על תשובה!

11/04/2022 | 17:26 | מאת: הראל

סליחה, טעיתי, לא מדובר בקטוקונזול אלא ב DOSTINEX PO תודה רבה וסליחה!

לא בכל אדם יש אותה השפעה. נונים את התרופה ובודקים עד כמה היא משפיעה והאם צריך לשנות מינון

12/04/2022 | 00:18 | מאת: הראל

תודה רבה!!! האם התרופה הזו מורידה קורטיזול??

12/04/2022 | 00:31 | מאת: הראל

סליחה על ההטרדות... אני רוצה לוודא שהבנת אותי נכון... אני טעיתי ולא מדובר על קטוקונזול אלא על דוסטינקס, האם על זה דיברת? האם זה מוריד קורטיזול? תודה גדולה לך!!!

דוסטינקס מורידה את רמות הקורטיזול

13/04/2022 | 00:16 | מאת: הראל

תודה ענקית על תגובתך!!! אין לי מילים!!!!

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים