זריקות ללא קרור נורדיטרופין

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

03/07/2021 | 10:58 | מאת: אסתר

שלום רב.מקרר בבית התקלקל. נורדיטרופין סגור היה ללא קרור יומיים.הבנתי שצריך מקרר.האם לזרוק או שאפשר להשתמש?שמעתי שהחומר יעיל נגד קמטים. מותר למרוח על עור הפנים?או שימוש אחר במקום לזרוק?אולי בכלל אפשר להזריק.מה הסיכון לילד שיוזרק חומר שלא היה בקרור?

1) הנורדיטרופין יציב בטמפרטורה נמוכה יותר מ 25 מעלות. בטמפרטוה גבוהה יותר ההורמון מתקלקל. 2) בימים חמים אלה, כאשר החומר לא נשמר בקרור, זורקים אותו 3) שום שימוש אחר אינו מומלץ

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים