שאלות בקשר לזריקות שעושים לי...

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

29/04/2021 | 06:48 | מאת: כרמל

היי אני בת 12 אני עושה זריקה כל יום של הורמון גדילה... אמא שלי עושה לי בישבן... כבר ארבעה חודשים...אתמול הלכנו לבדיקה אצל הרופא שרוצה שאני יעשה זריקות... והוא רצה לראות את המקום שאני עושה זריקות למה הוא רצה לראות? וגם שאלתי אותו אם אפשר לשנות מקום אז הוא שאל אותי אם כואב לי אמרתי שלא זה רק בושות... אז הוא התעלם ואמר להמשיך בישבן... אני יכולה לשנות מקום?

זריקות הורמון גדילה לא נותנהים בישבן אלא מתחת לעור. בזרועות, ברגליים ועוד. התקשרי לחברת הורמון גדילה שאת משתמשת בו וידריכו אותך

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים