Igf1 620 ילדה בת 10 וחצי.

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

22/02/2021 | 19:57 | מאת: מלי

שלום. הבת שלי מטופלת בהורמון גדילה מקבלת 1.5מ ג נשלחנו לעשות בדיקות דם והיום גיליתי שהigf1 מאוד מאוד גבוה לגילה 620. הרופאת משפחה שטיפלה בה עד עכשיו עזבה התור הבא שלנו לאנדוקרינולוג רק בעוד 4 חודשים. אני בלחץ ולא יודעת מה לעשות. אשמח לעזרה. תודה

כאשר IGF גבוה מעל תחום הנורמה, יש להפחית את מינון הורמון גדילה. עלייך להתקשר טלפונית כעת לאנדוקרינולוג שלכם ולדבר איתו אינני יכול לתת הוראות טיפול לנערה שאינני מטפל בה ואינני מכיר את כל הנתונים שלה ואת סיבת הטיפול

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים