תוצאות בדיקת ארגנין - בן 10.5

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

19/02/2021 | 00:07 | מאת: ר

שלום, בני בן 10.5. גובה 128 שוקל 24 קילו. נבדק בקלונידין ונמצא חסר מלא, עברנו בדיקה שניה בארגנין ואלו התוצאות אשמח לשמוע הסבר לתוצאה, מתוך קריאה בגוגל נראה גם בבדיקה זו חסר מוחלט: זמן 0:-1.37mcg/l זמן 30: 0.5 זמן 60: 0.17 זמן 90: 0.095 זמן 120: 0.1

כשואלים שאלה חובה לכתוב משפטים מלאים וברורים. כתבת:" עברנו בדיקה שניה בארגנין ואלו התוצאות:" לא כתבת של מה. אם התכונת להורמון גדילה הערכים נמוכים מהנורמה. תוצאת שיא מתחת ל 7.5 מיקרוגרם\ליטר היא נמוכה ומדובר בחוסר בהורמון גדילה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים