מודאגת משיעור אצל בני

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

21/01/2021 | 01:33 | מאת: מיקי

שלום רב בני בן 9. יחסית גבוה 1.43.שוקל לא מעט 41-אחוזון 95 גובה ומשקל. חכם ומפותח. שעיר בגופו. 1.התחילו לצמוח לו שערות ערווה.ממש מעט אבל התחילה צמיחה.חשוב לציין שהוא די שעיר.האשכים לא גדלו 2.מדי פעם יוצא לו כמו פצע שחור או מוגלתי קטן בבסיס איבר המין שלו-לא קשור אולי לאחד אבל לא מובן.מתקלח יום יום. האם זאתגדילה מוקדמת?יש מה לעשות?אני מפחדת שהוא לא יתפתח או שמשהו לא בסדר איתו. אנא עזרתכם

גיל 9 הוא גבולי לצמיחת שעור מיני. על כן כדאי לבצע צילום כף יד לגיל עצמות ולפנות לבדיקה אצל אנדוקרינולוג

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים