גודל אשכים האם תקיני

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

03/01/2021 | 16:45 | מאת: ניר אברהמי

האם גודל האשכים 10-12 מל"ל זה תקין לבחור בן 21? תחושתי שהפין לא גדל מהילדות.

1) זה נפח אשכים קטן יחסית מי בדק את נפח האשכים? 2) התחושה שלך לא סבירה. גש לבדיקת אנדוקרינולוג מבוגרים 3)להבא! הפורום מיועד לשאלות בתחום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים. שאלות בנושא מבוגרים ייענו בפורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות של המרכז הרפואי רמב"ם

06/01/2021 | 16:53 | מאת: ניר אברהמי

אנדירוקלוג מבוגרים אבל הוא אמר בגלל השיעור שאני טאנר 5.

יש טנר לשעור ויש טנר להתפתחות האשכים השאלה מה הוא כתב בסיכום הביקור. אם המצב לא ברור פנה לאנדוקרינולוג נוסף לחוות דעת

07/01/2021 | 17:50 | מאת: יניר אברהמי

והם באמת לא בוצעה עד סוף ההתבגרות יש מה לעשות בקשר לזה או שזאת סתם בדיקה לפרוטקול.

זה לא לפרוטוקות. אתה צריך לפנות לאנדוקרינולוג ילדים שיבדוק אותך.

11/01/2021 | 06:50 | מאת: יניר אברהמי

ואיתך אפשר לקבוע במקרים כאלה?

פנה לאנדוקרינולוג בקופת החולים שלך

12/01/2021 | 23:14 | מאת: יניר אברהמי

הייתי, אמרו שאחרי גיל 18 אין מה לעשות עם זה כבר.

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים