דקאפפטיל דפו 11.25 מ"ג

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

17/12/2020 | 13:22 | מאת: יעל

בתי בת 10.5. קיבלנו אישור לשימוש בדקפפטיל דפו 11.25 מ"ג, אחת ל 84 יום בהתוויה של אי בשלות רגשית להתמודדות עם מחזור , זאת לאחר שנראתה האצה בהתקדמות התפתחותה המינית. רציתי לברר איך מתבצעת הספירה מהזרקה להזרקה ? סופרים 84 יום או 24 שבועות ? תודה

אם כתוב במרשם ובניר בתוך הקופסה של התרופה כל 84 יום, זה מה שסופרים

22/12/2020 | 11:20 | מאת: יעל

האם יש מצבים בהם מספיקה זריקה אחת של 11.25 מ"ג כדי לעכב התקדמות? האם חייב להופיע דימום שבוע/שבועיים לאחר מתן הזריקה? תודה

טיפול בהתבגרות מוקדמת ההתבגרות נעצרת כל זמן שהזריקה ניתנת פעם ב 3 חודשים בדיוק נותנים את הטיפול לפחות עד גיל 10.5 שנים בחלק מהבנות יכולה להופיע תופעה דמויית מחזור כשבועיים לאחר הזריקה הראשונה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים