טסטסטרון לתינוק בן 1.8

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

02/12/2020 | 23:17 | מאת: אמא מודאגת

שלום רב, הילד שלי מאובחן עם מיקרופינס, בנוסף הוא גם חבוי. הטיפול שהומלאץ על ידי אינדוקרינולוג ילדים הוא הזרקת 3 זריקות טסטסטרון שלושה חודשים במינון 25 מג אני חוששת מתופעות לוואי. השאלה שלי אם אתה ממליץ לעשות את הטיפול והאם יש תופעות ליוואי חריגות? רק אציין וכמובן נעשתה לילד בדיקת דם וההורמונים היו בהתאם לגילו. תודה מראש, אמא מאוד מודאגת

1) הילד שלי מאובחן עם מיקרופינס, בנוסף הוא גם חבוי. הטיפול שהומלץ על ידי אינדוקרינולוג ילדים הוא הזרקת 3 זריקות טסטסטרון שלושה חודשים במינון 25 מג תשובה: טיפול זה מוכר מזה 30 שנה לפחות ומומלץ למיקרופניס. 2)השאלה שלי אם אתה ממליץ לעשות את הטיפול תשובה: לא בדקתי את התינוק שלך ועל כן אינני ממליץ על טיפול כאשר לא בדקתי את מקבל הטיפול 3) והאם יש תופעות ליוואי חריגות? תשובה: באופן נדיר מאד אבר המין עומד וכואב 4) רק אציין וכמובן נעשתה לילד בדיקת דם וההורמונים היו בהתאם לגילו תשובה: הטיפול ניתן למיקרופניס גם כאשר כל הבדיקות תקינות

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים