הורמון גדילה האם מעודד תאבון

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

22/11/2020 | 12:43 | מאת: שירה

שלום רב יש לי ילדה בת 5 שממש לא אכלנית FTT ברמה קיצונית. יעצו לי לתת הורמון גדילה שאולי גם יגביר לה את התאבון מצד אחד אך מצד שני אמרו שבגלל שלא אוכלת בכלל טוב אז לא יהיה טעם לתת הורמון גדילה כי אם אין פועלים=אוכל שיבנו את הבניין אז הבניין לא יבנה. האם ה נכון? מה דעתך ? האם כדאי לתת על אף החוסר אכילה שלה אולי גם בכדי שיגביר לה את התאבון? בת 5 ושוקלת 12.5 גובה 96

22/11/2020 | 12:51 | מאת: שירה

רציתי לציין שהבדיקות דם תקינות וכנראה הבעית אכילה שלה היא ריגשית. בנתיים מחפשים לה פתרון שלא תתקע" בהתפתחות. היא קטנה באופן קיצוני מבנות גילה

הורמון גדילה לא ניתן למטרות תיאבון הוא ניתן למטרת גדילה

23/11/2020 | 08:54 | מאת: שירה

תודה על תשובתך אם אין מספיק תזונה מתאימה (הילדה אוכלת מקסימום שיכולה כולל ליווי תזונתי) האם אפשר לתת הורמון גדילה על אף שאין אכילה מספקת?

אם צריך הורמון גדילה, אפשר לתת

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים