איבר המין

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

31/10/2020 | 22:45 | מאת: ניר

שלום האם זה הגיוני שנפח האשכים הוא 12 מל והאיבר מין לא גדל מתחילת גיל ההתבגרות? האם יכול להיות כאלה שהאיבר מין שלהם יגדל בשבל יותר מאוחר של גיל ההתבגרות

בדרך כלל לא. אם את המדידה לא בצע אנדוקרינולוג, לא סביר לסמוך על המדידה

01/11/2020 | 18:20 | מאת: ניר

אבל יכולים להיות מקרים כאלה או אביר המין יגדל את הרוב בשלב יותר מאוחר של ההתפתחות

אבר המין גדל כל הזמן לאורך ההתבגרות. אם אתה מודאג פנה לאנדוקרינולוג ילדים שיבדוק אותך וישלים בדיקות לפי הצורך

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים