'בייבי פייס' - האם בגלל מצב בריאותי

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

15/10/2020 | 01:17 | מאת: רם

שלום. בהנחה שתוצאות הורמוני מין לזכר כולן בנורמה, מצב של 'בייבי פייס' יכול לנבוע מגידול במוח, או מבעיה בריאותית אחרת? קראתי כאן בפורום שלעיתים יש לעשות mri כדי לזהות גידולים אשר משפיעים על הליך התבגרות. תודה

"ביבי פייס" יכול להגרם מהתבגרות איטית, מחוסר בהורמון גדילה. אך לרוב אין לו כל קשר למחלה. אין לי שום מידע על גילך, עלדרגת ההתבגרות שלך ועל רמות ההורמונים הזכריים. כדאי שתתיעץ על כך עם רופא משפחה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים