אין לי מחזור והחזה שלי קטן

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

03/04/2020 | 08:49 | מאת: תהל

אני כבר בת 14 עוד מעט ועדיין לא קיבלתי מחזור גם החזה שלי עדיין לא גדל אבל שיערות בלמטה (בפושפוש) יש לי קצת, אם אני עומדת ליד חברות שלי אז אני יותר נמוכה ואצלהם כבר יש מחזור וחזה, אם אני יילך לרופא רציתי לשאול מה הבדיקות שאני יעשה? אני יצטרך להוריד בגדים ? וגם האם אני יצטרך בדיקת דם או משהו אחר עם מחט,

עלייך לפנות לאנדוקרינולוגית ילדים . היא יכולה לבדוק אותך גם בלי לבייש אותך. אם אין לך גדילה של חזה בכלל, חובה לבצע בדיקת דם

06/04/2020 | 09:39 | מאת: תהל

מה התרופה לזה? אני לא רוצה בדיקת דם :( גם לאחותי היה את זה והיא אמרה שהרופאה בדקה עם גופיה אבל כן אמרה קצת להוריד תחתונים. סליחה על התיאור... לא בא לי... אולי כן אקבל מחזור בלי בדיקה וסתם אמא שלי מתערבת לי וקובעת לי

אם אינך רוצה לבצע מה שצריך לטובתך, פני לדבר לרופא משפחה או רופא ילדים

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים