האם אפשר להגיע אליך לפגישת ייעוץ?

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

22/03/2020 | 14:20 | מאת: נחום

שלום אני בן 23 מטר 1.76 מרגיש שאמא שלי מתקרבת לגובה שלי. האם אפשר לבדוק מתן הורמון גדילה בשבילי? אצלך

1) אני מטפל בילדים 2) בגובה שלך לא סביר לי שמישהו ירצה לתת לך הורמון גדילה 3) אם אדם בוגר וגמר את ההתבגרות להורמון גדילה אין כל השפעה על הגובה. כל לוחי8ות הגדילה הפכו כבר מזמן לעצם שאינה גדלה יותר

30/03/2020 | 22:30 | מאת: ניב

פניתי לאנדוקרינולוגים של ילדים והם לא רוצים לבדוק אותי בגלל שאני לא ילד. אני מתלונן שאני במטר של אחות ואמא שלי. אם אני מטר 1.76 אני לא יכול להיבדק אצלך?

ממש לא אני מטפל מתחת לגיל 18 בלבד

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים