ילדה בת שבע עם חוסר הורמון גדילה" תוצאות MRI

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

25/02/2020 | 21:30 | מאת: אלכסנדר

ילדה בת 7 גובה 104 סמ חוסר הורמון גדילה מה משמעות הממצאים ב MRI

אינני רואה טופס תשובת MR1

27/02/2020 | 09:07 | מאת: אלכסנדר

נכדה שלי בת 7 גובה 104 מ עם חוסר הורמון גדילה עברה MRI השבוע 1. יש קונסטלציה דיספלסטית של איזור האוסף הכוללת אקטופיה של הנוירוהיפופיזה עפ היפופלזיה של הגבעול, של האנדוהיפופיזה ושל האכף, בקורלציה אפשרית להסתמנות. 2. לא ניכרת הפרעה למרקם או למבנה המוחי. 3. DVA באזור פרוטלי מימין. עיבוי רירית במערות הפנים, יותר מימין. דוקטור שגב שנפיק, יורם מץרץ 20036

יש בהודעתך שגיאות כתיב ואינני בטוח שהעתקת נכון. כשיש תשובה כזו: "DVA באזור פרוטלי מימין." אני מבקש חוות דעל של נוירוכירורג

02/03/2020 | 19:57 | מאת: אלכסנדר

הרופא אנדוקרינולוג אמר שהיא צריכה לקבל הורמון גדילה. אתה חושב שצריך ללכת קודם לנוירוכירירג?

אם מוצאים DVA כמו שכתוב - כן

23/03/2020 | 13:01 | מאת: אלכסנדר

הבנתי, תודה רבה

12/05/2020 | 10:31 | מאת: אלכסנדר

היינו בביקור אצל נוירוכירורג בשערי צדק. חוות דעת מצורפת. תודה רבה מראש.

06/07/2020 | 12:29 | מאת: אלכספלד

היינו בביקור אצל פרופבר גוסטבו רייז בשערי צדק. שולח לכם סיכום ביקור. נורמון גדילה שלה 3.2 כלומר חסר מחכה לתשובה. תודה רבה מראש

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים