בחירת הורמון - כיצד בוחרים בין שלושת האופציות

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

12/01/2020 | 09:49 | מאת: בחירת סוג ההורמון/מזרק

שלום אני הורה לילד בן 3 שנקבע כי לוקה בחסר הורמון גדילה ועבר ועדה לאשור מתן ההורמון. הרופא המטלפ הציג בפנינו 3 אופציות אך אנו איננו יודעים על בסיס מה לבצע את הבחירה? השאלה היא כיצד עלינו לבחור בין השלושה?

אין הבדל בין ההורמונים בפעילות ותופעות הלוואי כרגע יש בעיה זמנית בהורמון גנוטרופין. הודיעון לי בטלפון שאין בחודש הקרוב במלאי החלברה. על כן עליכם לבחור בין הורמון עם מחט- נורדיטרופין להורמון בלךי מחט- אין דקירה-זומקטון. הנורדיטרופין מגיע כמוכן להזרקה. את עט הזומקטון יש למלא. תחליטו אם אתם רוצים עם דקירה או בלי. זה ההבדל היחיד ביניהם

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים