באיזה גיל מתפתח איבר המין

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

08/12/2019 | 22:19 | מאת: איציק

שלום. רציתי לדעת באיזה גיל איבר המין הגברי גודל והאם גודלו זה הולך לפי האבא

הוא גדל בתהליך ההתבגרות. לא תלוי בגיל אלא בהתחלת ההתבגרות במקדימים מגיל 9 במאחרים מגיל 13.5 אין מידע על השוואה לאב

09/12/2019 | 14:40 | מאת: איציק

זה יכול להיות שהוא יתחיל לגדול שנה או שנתיים אחרי גיל 13.5 ?

פנה לאנדוקרינולוג לבדיקה. בלי בדיקה גופנית ובלי נתונים ממשיים, זה ממש לא רציני

16/12/2019 | 14:02 | מאת: דידי

אני עכשיו בן 16 בגובה 1.54 אבא שלי 1.77 אמא שלי 1.72 וגיל העצמות שלי בן 13 תוכל להגיד לי לאיזה גובה אוכל להגיע/ מה לעשות? תודה..

מה לעשות? לפנות לאנדוקרינולוג שיבדוק אותך יראה את דרגת ההתבגרות וגרף הגדילה רק לאחר מכן ניתן יהיה לתת לך תשובה אמינה. בהפרש כזה בין גילך לגיל העצמות סתם חישוב יהיה מוטעה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים