בדיקת igf-1 עם ערכים גבוהים

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

29/10/2019 | 22:25 | מאת: סיוון

הבן שלי בן 6 מטופל בהורמון גדילה והוא עבר בדיקות דם בתוצאה של בדיקת igf-1 הערך יצא גבוהה 252 מה זה אומר?

1) לא ידועות לי יחידות המדידה בהם מדווחת תשובה זו ולא ידועות לי הנורמות של המעבדה הנותנת לכם תשובות 2) ההוראות של רשות התרופות והמזון (FDA) ושל המחקרים העוסקים בהורמון גדילה, לדאוג שרמת ה IGF תהיה בתחום הנורמה. הנוהג הוא שאם IGF מעל תחום הנורמה מורידים את מינון הורמון הגדילה, כך ש ה IGF ירד לתחום הנורמה

08/11/2019 | 11:58 | מאת: סיוון

מדדי הערכים הם מ22 עד 208 ויצא לו בבדיקה 252

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים