שאלה..התפתחות מוקדמת

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

11/10/2019 | 14:48 | מאת: תהל

שלום דןקטור, בילדים, האם כל שיעור באיבר המין הנשי נחשב שיעור מיני? או שיתכן ויש מצבים שיש שיעור שהוא פלומתי, בהיר ולא גס, ועל כן לא נחשב שיעור מיני? אני לא מבקשת אבחנה אלא שאלה כוללנית האם יש מצבים שיש שיעור בהיר ועדיו יחסית ולא מחשיבים אותו כשיעור מיני?

1) התפתחות היא מושג כללי: התפתחות מינית, התפתחות שכלית ועוד ולא דווקא התבגרות 2) הופעת שעור מיני היא הופעת שער כהה-שחור ועבה. לא פלומה עדינה בהירה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים