פחד מזוקמטון 10 מ"ג.בקשה לעזרה לקבלת התרופה

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

05/10/2019 | 23:17 | מאת: קרן

ביתי בת 8.5 החלה לקבל זומוקטון 10.היא פחדנית מטיבעה.עשתה פעם אחת ומאז מפחדת לעשות.אני עושה לה בלילות כשהיא ישנה אך היא קופצת מתוך שינה.לפעמים קופצת מתוך שינה עוד לפני מתן התרופה כי היא בהיכון שזה יגיע ונוצר מצב שהיא מפספסת את קבלת התרופה כי היא מתעוררת לפני. מה אפשר לעשות? ניסינו להסביר בצורה בוגרת את ההשלכות של אי מתן התרופה,ניסינו לשחד בהפתעות וצופרים והייתה הסכמה מצידה אך,כשהגענו לרגע בו צריך לבצע היא התחרטה ולא מוכנה לשתף פעולה. מצב זה גורם לי לחוסר שקט בו אני מפריעה לביתי לנוח ומכניסה בה פחד תמידי כל לילה. אשמח לקבל עצה או רעיון שיעזרו לנו לעזור לה להתגבר על הפחד ולשתף פעולה. תודה רבה קרן

1) פני עם הילדה לפסיכולוג 2) מורחים על העור שעה לפני ההזרקה משחת אמלה (EMLA) המשחה מרדימה את העור ולא מרגישים דבר

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים