השפעת האמא והאבא על גובה הצאצא.

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

26/09/2019 | 21:09 | מאת: דורון

שלום ידוע לי שגובה ההורים מהווה קשר של כ75 אחוז מהגובה הסופי של הצאצא מתוך 75 האחוזים הללו - מי משפיע יותר על הגובה של הצאצא - האבא או האמא? מי הדומיננטי יותר? או שהיחס ביניהם שווה? שמעתי פעם שגובה האמא ישפיע יותר על הצאצא מאשר גובה האבא לדוגמה, במידה והאבא בגובה נמוך אבל האמא גבוהה מאוד, האפשרות שהצאצא יהיה גבוה גדולה יותר. האם זה סביר?

אין שום מידע כזה כמו שאתה מודיע בספרות הרפואית. אין ערובה מלאה לכך , אבל הורה מאותו מין עשוי להשפיע יותר

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים