שאלה לרופא לגבי בתי עוד חודשיים בת 7

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

23/09/2019 | 09:05 | מאת: מירי

היי בתי עוד חודשיים בת שבע שנים לפני חצי שנה עשו לבתי גובה ויצא 119 אחוזן 64 אתמול אחרי חצי שנה שלחו הודעה לבוא לעשות הגובה יצא אותו דבר 119 למה זה קורה לציין בתי חולת אסמה האים יש קשר לטיפול מונע לבודיקורט באנלציה הרופאה ביקשה שאני יבוא שוב פעם בעוד חודשיים מודאגת

הסיבה הכי שכיחה של חוסר שינוי בגובה במשך חצי שנה היא טעות במדידה לא מחכים 6 חודשים אלא הולכים להמדד במקום אחר

24/09/2019 | 08:24 | מאת: מירי

היי מדדתי את הילדה במכשיר של קופת חולים איפה עכשיו אני יילך למדוד לה גובה

תמצאי מקום אחר. במרפאה אחרת אצל אנדוקרינולוג ילדים ועוד

אפשרויות 1) מדידה אצל אחות אחרת במרפאה 2) בסניף אחר של קופת חולים 3) במרפאה אנדוקרינית ילדים- יש לפחות 30 כאלה בארץ

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים