גדילה בסביבות גיל 16.5

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

08/09/2019 | 01:29 | מאת: שחר

היי דוקטור, אני בן 16.6 והחצי שנה אחרונה גבהתי בערך שתי סנטימטר, עכשיו חבר טוב שלי אמר לי שבערך בגיל 16.8 יש גביהה פתאומית ולא קשורה של כמה סנטימטרים וזה בניגוד לגביהה שהייתה לי עד הזמן הזה, אז רציתי לדעת האם זה נכון ובאמת יש התפרצות גדילה בגיל יחסית מאוחר אחרי שסיימתי את הקפיצה שלי, ואני גובהה יחסית פחות.

המצאה מקורית של החבר שלך "התפרצות גדילה מהירה בגיל מאוחר קיימת רק במי שהתבגר מאוחר ועד אז גדל לאט

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים