בת שש עם ריח זיעה בבית שחי

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

13/08/2019 | 17:49 | מאת: שני

שלום רב לביתי אין שיעור יתר אך יש ריח זיעה בבית השחי היא בת שש ואני לחוצה אודה למענה במה מדובר

אם אין לילדה כל תופעה חריגה זה נורמלי בעונה כזו חמה ובמיוחד אם אינ שותה מספיק שריח הזיעה יהיה חריף כאשר ריח הזיעה חריף ויש סיבה הורמונלית לכך בודקים: 1) האם קצב הגדילה גדול מהרגיל האם היא עולה באחוזון הגובה. האם יש שעור באיזור הערווה, האם יש קידום בגיל העצמות 2) אם יש סימנים כאלה בודקים הורמונים שח יותרת הכיליה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים