אחוזון נמוך והפסקת גדילה

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

29/07/2019 | 21:13 | מאת: אמא בת 5

שלום, ביתי בת 5, נולדה מתחת לאחוזון 0 אבל מתפתחת יפה מבחינה קוגניטיבית ומאוד אקטיבית. נמוכה מאוד, רזה והיקף הראש מאוד קטן. האם תקין שהיקף ראש לא יגדל אחרי גיל 4? לפי הרופאה אחרי גיל מסויים כבר לא עוקבים אחרי גדילת הראש, אבל זה מטריד אותי, כמו כן לא גבהה כשאר הילדים בכיתה ורק מתרחקת מאחוזון 0, שעכשיו נראה לי נחשק :) . אודה להתייחסות, לעיצה ולכל תובנה...

1)חשוב לפנות בהקדם לבדיקת אנדוקרינולוג 2) בכל מרפאה אנדוקרינית מודדים גם הקף ראש

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים