זריקה לדחיית גיל ההתבגרות

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

02/07/2019 | 09:38 | מאת: טלי

מהן תופעות הלוואי של הזריקה דקופפטיל 22.5m לילד בן 11 . מקבל הורמון גדילה מגיל 7 . האם דחיית גיל ההתבגרות הפיזית פירושה גם דחיית ההתפתחות המנטלית והשכלית אשר נלוות. האם ישנן השפעות נפשיות. האם זו באמת רק דחייה וכשמפסיקים ההתבגרות חוזרת למסלולה ללא פחת כלשהו בעקבות הזריקה. אודה לתשובות אמא מודאגת

1( האם דחיית גיל ההתבגרות הפיזית פירושה גם דחיית ההתפתחות המנטלית והשכלית אשר נלוות. האם ישנן השפעות נפשיות. תשובה: לא 2)האם זו באמת רק דחייה וכשמפסיקים ההתבגרות חוזרת למסלולה ללא פחת כלשהו בעקבות הזריקה. תשובה: נכון

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים