הפסקת גדילה, נער רואקוטן

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

26/06/2019 | 20:43 | מאת: יובל

הבן שלי בן 16 וקצת. לפני כ-8 חודשים החל לקחת רואקוטן ומאז הגדילה שלו נעצרה לחלוטין. הוא הפסיק לפני חודשים וגם לאחר ההפסקה הוא לא גבה. הגובה שלו הוא 1.76. 1. האם נראה לך שיש אפשרות שימשיך לגבוה? 2. האם יש משהו שאפשר לעשות? המון תודה

27/06/2019 | 20:59 | מאת: יוני

תתנחמי בזה שהגובה של הבן שלך הוא 1.76 אני בן 19 והגובה שלי הוא 1.61! ואני שונא את החיים שלי! אז תפסיקי להיות גרידית! כי את הסנטימטרים שהבן שלך לא גבה אני הייתי אמור לקבל!

סביר שהנער היה ממילא מסיים את גדילתו ללא קשר לרואקוטן. בצילום כף יד לגיל עצמות יראו אם מרכזי הגדילה הפכו לעצם והגדילה הסתיימהע

ליוני. ההצלחה שלך בחיים ומעמדך תלויים באישיות שלך ולא בגובה. אני מכיר לא מעט בוגים נמוכים שהוכיחו שהם מסוגלים להרבה והגובה לא עצר אותם. החל מקצי מצטיין בסיירת, אחראי על מחקר בחברת הייתק, חוקר בכיר במוסד אקדמי שהתעשר מתמלוגים על מחקרו שהביא להשגים ברפואה ועוד. מי שלא מצליח זה לא בגלל הגובה אלא בגלל חוסר מוטיבציה והתרכזות במצב מסכנות צפצף על כל העולםן והתקדם להצלחה

07/07/2019 | 21:23 | מאת: מיכל

אל תגיד שאתה שונא את החיים שלך!!! זה באמת באסה להיות נמוך. אם לא היית נמוך היית מוצא משהן אחר דפוק אצלך. יש מלא דוגמאות לגברים מצליחים ונמוכים. כל אחד מתמודד עם אתגר אחר... תהיו מקסים ובעל בטחון עצמי ותכבוש לבבות!!!!

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים