אי עשיית מתיחות יכולה לפגוע בגדילה?

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

24/06/2019 | 01:54 | מאת: ניצן

שלום דוקטור, אני בן 15 ואני מתאמן במכון כושר שלוש פעמים בשבוע, אני מתאמן עם חברים ואף פעם אנחנו לא עושים מתיחות לפני אימון, וברוב המקרים אחד מהשרירים שלי נתפסים אחרי האימון, חבר אחר לא מהמכון כושר אמר שזה שהשרירים מתכווצים בגלל שאני לא עושה מתיחות יכול להעמיק לי ולפגוש בגילה, רציתי לדעת האם הוא באמת צודק ואי עשיית מתיחות יכול לפגוע בגדילה?

אין גבול לשטויות שאנשים יכולים להמציא לא מוכרחים להאמין לכל שטות

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים