קבלת מחזור מרגע הנצת שדיים

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

10/06/2019 | 18:09 | מאת: קבלת מחזור

שלום רב, לפי מה שהבנתי מרגע הנצת שדיים הבנות מקבלות מחזור כשנתיים מאוחר יותר. האם אתה מכיר מקרים שהמחזור הגיע גם לאחר שלוש שנים? כמו כן מרגע הופעת הפרשות לבנות יש צפי לקבלת מחזור או שגם לא ניתן לדעת? תודה

בנות עם התבגרות מהירה מסימות התבגרות כ 20 חודש מהנצת השדיים. בנות עם התבגרות איטית, יכולות לסיים גם תוך 4 שנים. אין שום יכולת לנבא מתי יופיע מחזור-כתוב בכל ספרי האנדוקרינולוגיה. הפרשות לבנות אינן מנבאות דבר

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים