התפתחות שדיים בת ..12

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

22/05/2019 | 00:41 | מאת: מירי

הבת שלי בת 12 , לפני כשנה רק השד השמאלי התחיל לבלוט , כיום שני השדיים התפתחו אך השמאלי גדול משמעותית מהימני , האם זה תקין ומסתדר ? כמובן שקבעתי תור לרופא אך הזמינות היא רק לעוד שלושה חודשים וזה ממש מטריד אותי , האם יש בדיקות או צילום שאוכל לבקש מרופא הילדים לבצע בינתיים ?

לא תמיד שתי השדיים מתחילות להתפתח באותו הזמן בחלק גדול מהפעמים מסתדר. אנדוקרינולוג צריך לבדוק אותה ולהחליט האם בכלל יש צורך בבדיקות

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים