תינוקת בת חצי שנה- ניצני שדיים

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

09/04/2019 | 08:13 | מאת: מוטרדת

תינוקת בת חצי שנה, לפני בערך שבועיים הבינו לראשונה במעין בליטות קטנות מתחת לפטמה, רופאת הילדים אמרה שאלו ניצני שדיים ושכל עוד אין גדילה, המהלך תקין. היום בבוקר הבחנתי לראשונה כשחיתלתי את התינוקת במעט שיער בהיר מאוד דק וחלק בערווה. אציין שהילדה לא מאוד שעירה אבל גם לא לחלוטין חלקה בשאר הגוף (עדיין יש לה למשל פלומה במצח, שאני מניחה שתנשור). עקומות גדילה תקינות. האם יש צורך לראות גם אנדוקרינולוג, או שחוות הדעת של הרופאה מספיקה? תודה!

לשער פלומה בהיר אין כל חשיבות כדאי שרופאת הילדים שלך תראה את הילדה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים