שאלה על פרולקטין...

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

25/02/2019 | 00:11 | מאת: ת.מ.

אודה לשאלה בשנתיים האחרונות בכל בדיקת דם הפרולקטין היה קרוב ל- 900 שזה מעט גבוה. עשיתי MRI וראו מיקרואדנומה. לא קיבלתי טיפול והפרולקטין המשיך להיות גבוה. ב MRI מעקב הגידול ללא שינוי. בבדיקת דם של היום הפרולקטין בנורמה. יצא 580 כשהגבול העליון הוא 620. פעם ראשונה שיוצא לי תקין... מה זה אומר מבחינתי?

25/02/2019 | 00:16 | מאת: ת.מ.

חשוב לי להוסיף שעברתי רופאה.. לכן מבחינתה זו הבדיקה היחידה שעשיתי והיא תקינה. האם לאמר לה על מה שהיה בעבר? תודה

דברי עם האנדוקרינולוג שלך זה אתר של ילדים

רופא סביר יסתכל באענטרנט של הקופה על הבדיקות הקודמות ועל כל אעברך

25/02/2019 | 07:28 | מאת: ת.מ.

סליחה לא שמתי לב שזה אתר של ילדים.. הכוונה שלי היתה שעברתי קופה. כלומר אין לי כלןם בתיק הרפואי.. תודה

חשוב שתדעי ותעבירי גם לאחרים אם את נבדקת על ידי רופא, חובה עלייך לבקש סיכום ביקור. גם אם את נשארת באותה קופה. חובה שיהיו לך כל תשבות הבדיקות שבצעת. אז לא תהיי במצב בו את נמצאת היום. גם אם את נשארת בקופה ואת רוצה חוות דעת נוספת, אין לך מה להראות החוק מחייב כל רופא לתעד כל ביקור אצלו וכל שיחת טלפון ואת רשאית לקבל את כל החומר שבתיק.

26/02/2019 | 21:24 | מאת: ת.מ.

אנסה לבקש סיכום רפואי. אם לא אצליח להשיג אז פשוט אפתח דף חדש בקופה החדשה ואקווה שגם בהמשך יהיה תקין... והעבר יהיה לא רלוונטי. תודה רבה על זמנך!!

בהצלחה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים