הילד מתנגד בכל תוקף חרדה מהכאב גם מתוך שינה הוא נפצע בשל תזוזןת

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

23/02/2019 | 21:49 | מאת: רונית

הזריקה כואבת לו מאוד

1) מורחים משחת אמלה על העור שעה לפני הזריקה. העור נרדם ולא מרגישים דבר 2) הורמון הזומקטון ניתן במזרק ללא מחט ואין בעיה של תזוזה

27/02/2019 | 10:18 | מאת: רונית

שלום וברכה. תודה רבה על התשובה אבל לא ברור לי לגבי המזרק. כתבת מזרק ללא מחט להורמון הזומקטון, מה זה הורמון זומקטון? אני מזריקה לו הורמון גדילה נורדיטרופין  בעט nordipen ויש מחט 6 ממ' והוא רק בן 4 רזה אין לו הרבה שכבת שומן הוא כל הזמן נפצע היתה פעם אחת שהוא ממש נחתך חתך רציני מהמחט בישבן וממש כואב לי הלב. קראתי משהו בפורום על שאלה של אמא לגבי הבת שלה בת 11 שאומרת שהזריקה כואבת וכתבת לה שיש מזרק ללא מחט. אני לא מכירה. איך אני בודקת איפה אפשר לרכוש? כשהיינו בהדרכה בשניידר הם הדגימו לנו ההורים בעט נורדיפן עם מחט נובופיין שכתוב שהיא פחות כואבת עם ראש סיליקון וגם הדגימו עלינו דקירה לראות שזה לא כואב. בבקשה אני חייבת עזרה כבר אני נמצאת בחרדה מהכאב שלו. אני מזריקה לו בשינה  מחכה בין 10 דקות לרבע שעה מרגע הירדמותו ככה הוא לא מסרב אבל גם אז הוא מרגיש את הכאב וזז. ישנם פעמים שהוא לא זז ואני כבר ממש חרדה מהמצבים שהוא זז כי אז הוא מתנגד ובוכה וכמובן שנפצע ונכנס עוד יותר לחרדה. תודה רבה.

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים