הפסקת השפעת הורמון גדילה

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

12/02/2019 | 07:14 | מאת: ליאת

שלום פרופ' בני בן 12.5 החל לקבל נורדיטרופין לפני כחצי שנה. בחודשים הראשונים היה ניתן לראות צמיחה בגובה אך נראה שבחודשיים האחרונים אין ממש שינוי. עשיתי מדידה ביתית אך קשה לקבל בה תוצאה מדויקת. האם יש מקרים שההורמון מפסיק להשפיע? אציין שהעלו לו מינון לפני חודשיים מ 1.2 ל 1.4. תודה רבה

1) לא בודקים השפעה תוך חודשיים זה זמן קצר מידי 2) קרוב לוודאי שלא קבלת הכשרה איך למדוד פני לקופת חולים שאחות מנוסה תבצע את הבדיקות לדון על חששות כשהמדידה אינה מקצועית ובזמן קצר- ממש לא רציני

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים