שערות אצל תינוק בן שנה ו 10

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

10/12/2018 | 11:40 | מאת: אמא

שלום ד"ר, רציתי לשאול, שמתי לב לאחרונה שלבן שלי בן שנה ו 10 חודשים הופיעו מעט שערות קצרות ושקופות בפי הטבעת ומעל הפין. האם נחשב תקין או שיש סיבה לדרגה? תודה ויום טוב.

אם השער עדין ובהיר אין לו חשיבות. שער המצביע על בעיה הוא כהה ומופיע במפשעות. ליתר בטחון הראי זאת לרופא הילדים

24/12/2018 | 21:57 | מאת: אמא

שלום שוב, ראשית תודה על המענה. דבר שני, הייתי עם הבן אצל רופא אנדו' ילדים שנתן לי את אותה תשובה שכתבתי לי. בכל זאת אני שואלת שוב: נראה לי שממשיכה צמיחה של שיער עדין ושקוף אבל חלק כבר ארוך יותר ממנה שהיה. 1. האם עדיין חסר משמעות? 2. יש דרך לדעת מהי הסיבה להופעת הפלומה הנ"ל? 3. עד לפני שבוע וחצי בערך הוא נתן הרבה שתן ביום! ועכשיו במשך שבוע וחצי הטיטולים שלו כמעט יבשים. אין שום שינוי בתזונה. אני לא יודעת אם יש קשר אני פשוט מוטרדת מהעניין. תודה ויום טוב.

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים