האם ירידה דרסטית במשקל (25 קילו בתוך 6 חודשים עלולה לפגועה בגובה

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

12/10/2018 | 01:38 | מאת: דנה

בני ירד בתקופה האחרונה 25 קילו בטווח של חצי שנה. לפי נתוני הרופאה נתוני הbmi מעיד על ירידה דרסטית . האם ירידה שכזו עלולה להשפיע על פגיעה בגובה עתידית?עכשוית? היום הילד שוקלל 44.5 גובה 1.50 מבנה עצמות תואם גיל. מזכירה שירד כמעט ממשקל 70 קילו בתוך 24 שבועות.

הגוף משתמש במזון קודם לפעולת האברים החיוניים מח, לב, כליות וכו' הגגוף משתמש במזון לאחר אספקה לאברים החיוניים לשימוש באנרגיה הכרכית לפעולות היומיום הליכה ופעילויות הצורכות אנרגיה. מה שנשאר, אם נשאר, משמש לגדילה. עליו לפנות בדחיפות לדיאטנית שתתאם לו תזונה שתאפשר גדילה. אם לא יכול להגרם נזק קשה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים