ריח חריף דל זיעה בתינוק בן 5 חודשים

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

31/08/2018 | 14:42 | מאת: אמא

בני בן 5 חודשים ומאז שנולד מזיע המון בראש ובעורף. לאחרונה הזיעה שלו מלווה בריח מאוד חריף. על מה זה יכול להעיד? יש סיבה לדאגה?

בלי לבדוק את התינוקניתן להגיד לך מעט מאד. אם אין לו בעיה בריאותית היכולה להסביר את ריח הזיעה, מיעוט שתיה בימים חמים גורם לזיעה מרוכזת שיש לי ריח חריף. א) בתקופה זו זה קורה להרבה תינוקות בריאים ב) יש מספר מחלות נדירות היכולות לגרום לריבוי זיעה בבדיקת רופא ילדים ניתן לשלול אפשרויות. על כן נא לפנות לרופא ילדים

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים