בדיקה פיסית אצל אנדוקרינולוג

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

29/08/2018 | 22:39 | מאת: שרה

בילדותי קיבלתי הורמון גדילה מכייון שהייתי נמוכה בשכבת גיל שלי. כחלק מהבדיקה הרפואית שהייתי עוברת כל מספר חודשים למען מעקב, הרופא היה בודק גם את האיברים האינטימים שלי (דגדגן , חזה וכו'...) רציתי לדעת האם זאת בדיקה מקובלת ושגרתית הנעשת ע"י אנדוקרינולוגים ?

ממש לא. מעולם לא בדקתי בצורה זו ואף לא הפשטתי בנות בצורה שתבייש אותן. אבל לכל מקום יש המנהגים שלו

04/09/2018 | 10:35 | מאת: שרה

תודה. הבדיקות התרחשו בישראל.

המנהגים בין הרופאים שונים

16/09/2018 | 17:43 | מאת: שרה

השאלה היא האם זה מנהג מקובל ?

אין הוראות מדוייקות ומקובלות יש הבדלים בסיגנון האישי של כל אדם. צריך בבדיקה להשתדל לשמור על כבודו של הילד ולהשתדל לא לביישו. הדבר תלוי גם ברגישותו של הילד

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים