אזורי הזרקה של הורמון גדילה

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

17/08/2018 | 00:43 | מאת: ליאת

שלום, הבת שלי החלה להזריק הורמון גדילה מסוג נורדיטרופין. בחוברת ההדרכה מצוינים מספר אזורי הזרקה אבל אזור המותניים לדוגמא שהוא עתיר יותר בשומן, לא מצוין. האם אפשר להזריק בכל מקום בו יש ריכוז שומן? הילדה מאוד רזה אז קשה להזריק בידיים או בירכיים תודה רבה

הורמון גדילה מזריקים מתחת לעור. האם לא קבלת ההדרכה ממדריכה של נורדיטרופין? תת עורית בעור הבטן זה מקום קל להזרקה ומאד פופולרי

20/08/2018 | 18:30 | מאת: ליאת

תודה. קיבלתי הדרכה בה נאמר להזריק בקדמת הבטן ובצידי הטבור עד למותן. שאלתי אם אפשר להתקדם עוד ולהזריק ממש במותן. תודה

אם זה מתחת לעור, כן אפשר להזריק. בכל שאלה בקשר להזרקות ולמזרק, התקשרי למדריכה של ההורמון בו את מטפלת

21/08/2018 | 15:11 | מאת: ליאת

תודה פרופ'

בהצלחה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים