גדילה והתפתחות בקרב נערים שמעשנים

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

13/08/2018 | 22:42 | מאת: עידית

שלום הבן שלי בן 15 ומעשן 5-6 סיגריות ביום מזה תקופה, החברים שלו נותנים לו (בלי הסכמתי ובלי הסכמת בעלי כמובן). אני כל הזמן מטיפה לו שזה לא בריא, שהוא הורס את הגוף שלו ככה והכל... והוא ממשיך. הוא אומר לי שהדבר היחידי שמעניין אותו אם הסיגריות יהרוסו את פוטנציאל הגדילה שלו. כי הוא לא גבוה ביחס לילדים בגילו, והאמת שגם אותי זה מטריד. חוץ מהנזקים הבריאותיים שיש לעישון העישון יכול לפגוע בגדילת ילדים לתווך הארוך? זה מוכח? אני פשוט כבר משלימה עם זה שהוא ימשיך לעשן עד שיסיים לגדול, ומתי שהוא יבין שזה כבר לא טוב אז יכול להיות שיעצור את הגדילה שלו תודה

מי שמת מסרטן ריאות, הגובה שלו לא חשוב. בכל ההתמכרויות למינהן חשוב לקבל עצת פסיכולוג

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים