הורמון גדילה והשפעתו על הפרופיל הצבאי

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

13/08/2018 | 02:09 | מאת: תומר

שלום. שמי תומר ואני בן 17.5 בסוף החודש אני מפסיק טיפול בהורמון גדילה מסוג נורדיטרופין בשל חוסר חלקי בהורמון. בצו הראשון קיבלתי פרופיל 64 בגלל התרופה. כיום אני 1.80 עם מצב גופני ובריאות מצוין. אני גם נמצא בתוכנית כושר קרבי בלי בעיות, ורציתי לשאול אם אני מגיש ערעור עם טופס חתום על ידי מומחה שסיימתי את הטיפול יעלו לי את הפרופיל ל97 ?

13/08/2018 | 03:27 | מאת: תומר

שכחתי לציין שבצילום אם אר איי הבלוטה טיפה יותר קטנה מהרגיל

יעלו לךאתהפרופיל. לכמה קשה לי לדעת

13/08/2018 | 17:39 | מאת: תומר

אבל לדעתך יש סיכוי גבוה שיעלו לי את הפרופיל ל82 או 97 ? כי אין לי חוסר בהורמונים אחרים.

אפשר לקבל 97 אם אין בעיה נוספת

יתכן אם אין בעיה נוספת

20/08/2018 | 19:28 | מאת: דוד

פרופ' צדיק, האם יכולה להיות אינדיקציה רפואית כלשהי לטיפול בהורמון גדילה אצל נער בגובה מעל 1.70 מ'?

אם יש ירידה באחוזון הגובה ומוכח חוסר ברור בהורמון גדילה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים