פספוס פוטנציאל גובה. מדויק?

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

14/06/2018 | 13:17 | מאת: אנונימי בן 16

כמו שאמרתי בשאלה הקודמת, אני 1.72 אבל הפוטנציאל הוא 179. הפסדתי באמת 7 ס"מ? הנוסחה הזאת מדויקת?

לא מדוייק לחלוטין. גם כאשר יש חישוב עם כל הנתונים תחום השגיאה הוא +\- 5 ס"מ "הפוטנציאל" הוא לא הגובה הצפוי אלא נתוני המשפחה. הוא לא מנבא לאן תגיע.

16/06/2018 | 00:56 | מאת: ד יוחאי

האם במהלך גיל ההתבגרות עישנת סיגריות או נרגילה? האם התחלת לשתות אלכוהול בגיל צעיר יחסית? הבא עוד פרטים בבקשה.

לא ניתן לחשב ואין דרך לחישוב הבדלים בין דור הילדים לדור ההורים ולחשב גורמים שונים.

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים