תרופות והשפעתן על ספיגה, גדילה והתבגרות מינית

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

31/03/2018 | 20:04 | מאת: ירון

שלום. 1. האם נטילת תרופות מסוג אוטרקס [OTAREX], סינגולר [SINGULAIR] ואריוס [AERIUS] על בסיסי יומ-יומי, ובמשך שנים, בתור נער - עלולים לפגוע בספיגה של חומרים מסוימים וע"י כך לפגוע בגדילה או בהתבגרות מינית? 2.האם כדורים אלו משפיעים על ספיגה?

31/03/2018 | 21:31 | מאת: ירון

עוד תרופה ששכחתי: גאסטרו 10

לסינגולר אריוס וגסטרו אין כל השפעה ל OTREX, המחלה היסודית יכולה להשפיע יותר מכל דבר אחר. אנדוקרינולג צריך לבדוק אותך וצריכים להיות לו עוד פרטים רבים עליך

03/04/2018 | 09:55 | מאת: המשך

שלום ותודה על תשובתך. מהי כוונתך "לאוטרקס, המחלה היסודית יכולה להיות לה השפעה". האם כוונתך כי לאוטרקס כן יש השפעה? או שמה למחלה עצמה יש השפעה (אורטיקריה ספונטנית כרונית)? תודה

כאשר שואלים שאלה בלי מידע שלם. לא ניתן לתת תשובה מלאה ומבזבזים זמן ללא תועלת שאלה מלאה היא : בן\ת ...שנים. סובל ממחלה:XXX מגיל YYY, שכיחות ההתקפיםZZZ, משך ההתקפיםUUU. תרופות הניתנות בהתקפים הן VVV למשך זמן CCC. האם ניתן טיפול מונע? איזה טיפול? למשך כמה זמן אם אין מידע מלא. פנה עם הילד לחוות דעת של מומחה. חוסר מידע מלא עלול להביא להטעית העונה ולתשובה שגוייה לא מתאים לי

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים