ירידה באחוזון גובה בן 10 חודשים

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

19/03/2018 | 12:44 | מאת: הדר

שלום, בני בן 10 חודשים ובביקור אתמול בטיפת חלב נאמר כי ירד משמעותית באחוזון הגובה (אחוזון 68 לאחוזון 35) ביתר המדדים עלה או נשאר באחוזון. יכול להיות שזה קשור בתזונה? יש לציין כי בתקופה האחרונה סרבן למרק טחון ואוכל רק מה שיכול להחזיק.. כך שאוכל פחות.. ממה יכולה לנבוע הירידה? למה לשים לב? תודה רבה,

לעיתים שינוי תזונה גורם לכך. אבל לפני כל החלטה שהיא רופא ילדים צריך לבדוק את הילד כדי לוודא שהסיבה אינה בריאותית

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים