בולבול מוחבא אצל בן 9

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

27/01/2018 | 16:06 | מאת: שושנה

שלום לבני יש בולבול שממש מוחבא בתוך הגוף, זה כאילו שיש לו בולבול קטן אבל הוא גדול יותר אם מוציאים אותו החוצה ידנית. כשהיה קטן נאמר לנו שזה יעבור כאשר השומן התינוקת יעלם מהגוף, אל זה לא קרה, האם עליו לעשות בדיקות הורמונליות או אחרות לפני ביקור אצל אנדוקרינולוג?

לפני שהנער נבדק אצל אנדוקרינולוג, אין טעם לבצע בדיקות. כי יתכן מאד שהאנדוקרינולוג טרצה לבדוק דברים נוספים. כאשר אני בודק נער כזה אני מבקש שישלחו לי את התשובות במייל או בפקס. לאחר הגעת התשובות אני משלים את הסיכום ושולח אותו במייל והמשך שיחה אפשר לקיים בטלפון. חוסך דקירות מיותרות ובירורים שהם לא לעניין

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים