LH 9.6 לאחר סיום של חצי שנה בטיפל בהורמון גדילה

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

25/12/2017 | 23:30 | מאת: שוש

בני סיים טיפול בהורמון גדילה לפני כחצי שנה ( בעקבות חוסר בהורמון), בבדיקת הדם יצא LH 9.6 . מה זה יכול להביע? בתודה מראש שוש

LH הוא הורמון של מערכת המין, ההתבגרות חסר מידע חיוני: בן כמה הוא, האם בבדיקה גופנית יש סימני התבגרות= גדילת האשכים מה הערכים של FSH וטסטוסטרון בלי מידע זה לא ניתן לענות לך

26/12/2017 | 11:45 | מאת: שוש

תודה על תשובתך הבן שלי בן 16.5 בבדיקה גופנית האחרונה היתה מתאימה לגיל שלו. סיים טיפול בהורמון גדילה לפני חצי שנה קיבל בערך 5 וחצי שנים. FSH - 8.5 LH - 9.6 ( טסטוסטרון לא ידוע לי - איזה בדיקה אני צריכה לבקש כדי לדעת ?) . המון תודה לך שוש

למה לשאול פעמיים?

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים