תקלה בעט מזרק לשימוש בהורמון גדילה

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

23/12/2017 | 11:16 | מאת: אתי אטיאס

שלום רב, שמי אתי ואני אמא לעידן בגיל 12 וחצי. בני משתמש קרוב לשנתיים במזרק (עט) מחב' פרייזר. אתמול נתקלנו בבעיה ..על הצג הראה לנו קווים. מה שאמור להראות מספרים. מכאן אין לי מושג איך להמשיך. הנושא דחוף ביותר!!!היות ואתמול נתקלתי בבעיה דילגנו ולא עשינו את הבדיקה כמדיי יום.

לכל מטופל אני מפנה אותם לקבל הדרכה מהמדריך\ה של חברת הורמון גדילה ממנם מקבלים טיפול. הם המומחים למזרק של החברה. שומרים את מספר הטלפון שלהם ומתקשרים לכל בעיה במזרק או באופן ההזרקה. פני למי שהדריך אותכם בתחילת הדרך

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים