קיבלה מחזור ראשון ולא את השני

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

01/12/2017 | 09:19 | מאת: מירב

ביתי בת 10.5 קיבלה מחזור ראשון. היינו אצל אונדקרינולג עם הופעת ניצני ההתפתחות והוא אמר שהכל תקין. אבל היא לא מקבלת פעם שנייה (איחור של 10 ימים) האם דורש בדיקה??

אני לא מבין את הפניה. פניתם לאנדוקרינולוג עם ניצני התפתחות- זו תחילת ההתבגרות קבלה מחזור ראשון זה סוף ההתבגרות אינני מבין באיזה מצב היא נמצאת ומה מוצאים בבדיקה גופנית אנדוקרינולוג צריך לבדוק אותה כדי להבין מה המצב. אם כל ההתבגרות תקינה ויש לה גדילת שדיים גדולה כמו של בוגרת והבעיה רק שמחזור לא הופיע פעם שניה. יתכן ובמהלך ההתבגרות בשנתיים הראשונות המחזור יכול להיות לא סדיר. כדי למנוע טעויות, חזרי לאנדוקרינולוג שלך או פני לחוות דעת נוספת

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים