הורמון גדילה מגדיל נפח שריר

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

30/07/2017 | 00:45 | מאת: ניב נחום

האם הוא משפיע על נפח השרירים? כי בילדות ונערות לא קבלתי טיפול בריטלין ואיזה פרופסור אמר שריטלין מגביר את הגדילה בפורום הזה כי הוא שורף שומן ומזריקים הורמון גדילה לבשר עופות

לעולם לא נאמר שריטלין מגביר גדילה. ריטלין פוגע בגדילה אם בעקבותיו אוכלים פחות מהנדרש. מעולם לא נאמר בפורום זה שמזריקים הורמון גדילה לעופות הורמון גדילה לא שורף דבר. במחקרים שבוצעו בחזירים ראו שטיפול בהורמון גדילה מוריד את כמות השומן. הוכח שמתן הורמון גדילה לספורטאים אינו מביא להם תועלת.

30/07/2017 | 01:36 | מאת: ניב

הרופא משפחה מסרב להפיק לי מרשם לריטלין

תרופה זו איננה בתחום המומחיות שלי אלא של נוירולוג . מעולם לא רשמתי ולא ארשום תרופה זו . מי שצריך אותה פונה לנוירולוג

05/11/2019 | 23:57 | מאת: שמואל

איך זה הוכח שהורמון גדילה לא עוזר לשרירים?

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים