המלצות על תרופה הומאופתית לילדים לשיעול וליחה

דיון מתוך פורום  הומאופתיה לילדים

17/10/2016 | 20:38 | מאת: תלי

היי אני אמא לשני ילדים הבת שלי מצוננת מעט חמלאה בשיעול ליחתי שמאוד מפריע לה רציתי לקבל המלצות לסירופ טבעי שיוכל להקל שמעתי על סמבוק שחור אשמח להמלצה על שם של חברה

שלום תלי סליחה על האיחור בתשובה, שהיתי בחו"ל כמה שבועות. לגבי תרופה לשיעול- ההומיאופתיה עוסקת בהתאמת תרופה לכל מטופל באופן פרטני כך שאיני יכולה להמליץ לך על תרופה בלי להכיר את הילדה. את יכולה לנסות יעוץ אצל רוקחים בבתי מרקחת שעוסקים בטיפול טבעי, אבל אם לא יהיה שיפור את מוזמנת בהחלט להעזר בהומיאופתיה קלאסית. בהצלחה!

מנהל פורום הומאופתיה לילדים